Hulpstudentclub

Wij zijn het studentenwelzijn initiatief in Leiden dat jongeren en studenten aan elkaar koppelt als buddy's om zo verbinding in te zetten als middel om het welzijn van studenten te bevorderen en een positieve bijdrage te leveren aan de participatie tussen MBO, HBO en Wo studenten. Want bij wie wil je nou niet liever je verhaal kwijt dan aan een medestudent. Wij bieden studenten dan ook een luisterend oor, een schouder om op de leunen of gezellige contact momenten met een mede studenten. Op deze manier zetten we studenten in hun eigen kracht en werken we samen aan een mooiere studententijd voor studenten en door studenten.  

Onze missie 

Wij geloven in de kracht van verbinding. Daarom zetten wij ons elke dag in om studenten aan elkaar te verbinden om op deze manier verbinding in te zetten als middel om het welzijn van studenten te bevorderen. Want bij wie wil je nou niet liever je verhaal kwijt dan aan een medestudent die aandacht heeft voor je verhaal.  Zo zetten wij studenten in hun kracht en werken we als studentencollectief samen om het studentenwelzijn elke dag een klein beetje te bevorderen. 


Organisatie cultuur 

Bij hulpstudentclub staat verbinding en welzijn centraal, deze kern warden dragen we ook graag uit naar buiten en andere organisaties op hen te inspireren en als voorbeeldbedrijf op het gebied van gebruiksvriendelijke en werkcultuur binnen het welzijn te dienen. Om deze doelen te halen, kijken we naar de behoeftes, wensen en mogelijkheden van studenten . Daarbij werken we voor studenten en met studenten. om zo het welzijn,  mentale gezongheid en het studentenleven  elke dag een stukje mooier te maken. 


voortbestaan en ontwikkeling 

Om te kunnen voortbestaan en te blijven ontwikkelen! werken we met fondswerving van verschillende partij en fondsen. dit is hard nodig om het welzijn te bevorderen van een zo groot mogelijk groep studenten. 

nieuwsbrief 

meld je aan voor de nieuws brief en blijf op de hoogte