NIEUWS

alles het nieuws over hulpstudentclub vind je hier 

HSC de podcast aflevering 7. Njord

De podcast over het studentenleven, waarin Lars en Martin twee studenten de meest uiteenlopende, avonturen, dilemma’s en problemen bespreken die bij het de mooiste tijd van je leven komt kijken. In dit speciale seizoen doen we dit niet alleen maar komen we over de vloer bij de Leidse studenten verenigingen, om met hun in gesprek te gaan over onze studenten tijd.

Lees meer »

Hulpstudentclub de podcast opbeoek bij Catenan

De podcast over het studentenleven, waarin Lars en Martin twee studenten de meest uiteenlopende, avonturen, dilemma’s en problemen bespreken die bij het de mooiste tijd van je leven komt kijken. In dit speciale seizoen doen we dit niet alleen maar komen we over de vloer bij de Leidse studenten verenigingen, om met hun in gesprek te gaan over onze studenten tijd.In deze aflevering zijn we opbezoek bij studentenverenging Catena om in gesprek te gaan met bestuursleden Pascalle Muis, Gijs Mesman en Romano van Kuik over mentale studentenwelzijn.

Lees meer »

Hulpstudentclub de podcast op bezoek bij Augustinus

De podcast over het studentenleven, waarin Lars en Martin twee studenten de meest uiteenlopende, avonturen, dilemma’s en problemen bespreken die bij het de mooiste tijd van je leven komt kijken.  In dit speciale seizoen doen we dit niet alleen maar komen we over de vloer bij de Leidse studenten verenigingen, om met hun in gesprek te gaan over onze studenten tijd.

Lees meer »

HSC de podcast, s3 aflevering 1, PKVV - Studentenverenigingen

Nieuwe aflevering van Hulpstudentclub de podcast.De eerste aflevering van het nieuwe seizoen hebben we afgetrapt met een bezoekje aan de PKVV waarbij we met bestuursleden Kyra en Elise in gesprek gingen over studentenverenigingen, hoe kies je een vereniging en hoe is Leiden als studentenstad. Dat en meer in de in de eerste aflevering 1 van seizoen 3. Op de hoogte blijven? Volg ons op Spotify, youtube.

Lees meer »

kick-off hulpstudentclub

De kick-off zal de officiële aftrap zijn van het platform tijdens een middagvullend programma met verschillende inspirerende, jonge gastsprekers die elk op hun eigen manier positieve impact maken binnen het thema studentenwelzijn. Gevolgd door de officiële aftrap en afsluitend is er een feestelijke borrel ter bevordering van het welzijn van studenten. Kom je ook op 29 september tussen 15:30 en 19:00 naar de kick-off van Hulpstudentclub op PLNT Leiden?

Lees meer »

PLNT LEIDEN

Drie maanden lang krijg hulpstudent  persoonlijke coaching en  interactieve sessies in ondernemerschap 

Lees meer »

blijf om de hoogte 

meld je aan voor de nieuws brief