studentenwelzijn organisatie 

Wij     koppelen      studenten    aan    elkaar     als    buddy's

om zo verbinding in te zetten als middel om het welzijn van Studenten te bevorderen. 

 

Studenten buddy's

Wij koppelen studenten aan elkaar als buddy om zo verbinding in te zetten als middel om het welzijn van studenten te bevorderen.  Want bij wie wil je nou niet liever je verhaal kwijt dan aan een mede student die aandacht heeft voor je verhaal, luistert naar wat je zegt en weet waar je het over hebt.  Op deze manier zetten wij studenten in hun kracht en werken we als collectief samen aan het bevorderen van het welzijn van studenten en maken het studenten even elke dag een klein beetje mooier. 

Vind jouw buddy

''iedereen is het waard om zich gehoord en gezien te voelen''

Met hulpstudentclub kun je 10 weken lang een keer per week een buddy ontmoeten tijdens een wandeling door de stad, op school of bij jullie thuis, die er voor je is en naar je luistert zonder oordeel of mening te vellen. Ook kunnen de buddy's jou adviseren of handvaten geven mocht je daar behoefte aan hebben. Of als je even wat gezelligheid zoekt vergezellen onze buddy's je graag.

Buddy worden? 

Met hulpstudentclub kun jij een verschil maken voor een student. Wij zijn op zoek naar creatieve vrijwilligers die graag samen met een student aan de slag gaat op sociaal maatschappelijk gebied door een luisterend oor te zijn of juist de motivator, oftewel een buddy van een medestudent. 

Coördinator worden?

Als coördinator coacht en begeleidt je de buddy koppels  bij het doorlopen van het buddy traject.  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en deelnemende studenten en organiseer je intervisie bijeenkomsten en houdt je de eindevaluatie's.  Ook ondersteun je bij de werving van vrijwilligers en studenten of het organiseren van bijeenkomsten en trainingen. 

Meld je aan via de button.

Stel hier je vragen aan hulpstudentclub Tilburg

volg ons

blijf op de hoogte via onze social media